Referat årsmøte Evardalen Vel

Årsmøte Evardalen vel, Lørdag 8.oktober på pumpehuset i Brokke.

Formann Knut Kristensen innledet møtet med å spør om det var innvendinger til innkallingen.

Det forelå ingen innvendinger.

Bibbi Hermansen oppnevnes som sekretær for årsmøtet.

Det ble bestemt at innkalling og øvrig opplysninger til medlemmer i vellet nå kan legges på nettsiden Evardalen.com.

Ifølge årsberetning, lest opp av Knut Kristensen så har vellet i løpet av året tatt seg av faste oppgaver som: Påskerenn, kjørt sporkall, stikket og vedlikeholdt skutertraseer samt ettersett og handlet nytt aggregat. Det var i løpet av året blitt holdt et styremøte.

Valgkomite ved Bibbi Hermansen og Øystein Tønnessen hadde en enkel oppgave i år.

Kasserer Mona Guttormsen og Stig Trydal tok gjenvalg.

Mona Guttormsen tok gjenvalg under forutsetning om at kasserer og sekretærjobben splittes.

Styret fikk dermed fullmakt til å utnevne en sekretær i tillegg til sittende styre, dersom ikke oppgaven blir fordelt ut på et av styremedlemmene.

Sekretærjobben vil nå bli mindre, iom at all informasjon nå skal legges direkte på nettet.

Bibbi Hermansen sa seg villig til å hjelpe som sekretær, fram til oppgaven var fordelt,

Valgkomite for 2017 er Morten Homme og Øyvind Frøytland.

Styret består da av:

Knut Kristensen Tlf nr.  97777186 –ikke på valg.

Mona Guttormsen, kasserer. Tlf nr. 91183162

Stig Trydal.

Per Smiseth ikke på valg.

Regnskap ved Mona Guttormsen ble gjennomgått og godkjent.

Heretter vil liste over hvem som har betalt medlemsavgift bli lagt ut på nettsiden Evardalen.com, da vi har erfart at det er fort å glemme. Mange forskjellige fakturaer til kontingent, brøyting parkering etc.

Det vil og bli laget et laminert oppslag på tavla, om kontonummer og hvem som er i styret.

Eventuelt:

Bu ved vannposten. I og med at vi ikke eier egen bu, men låner plass i Greivåsen vil Truls Hermansen og Øystein Tønnessen ta opp ballen og se om vi kan få avtale med grunneier og godkjenning av kommunen. Bua vil i så fall bli bygd på dugnad.

Torstein Larsen og Truls Hermansen ønsker på vegne av vellet å sette ut litt mer fisk i Bergsøyetjønn og Svarttjønn. Vellet er innstilt på å betale for settefisk.

Det er kommet ønske om en grillbu ved stien mellom Evardalen og Myklevann, langs bekken et sted. Første steg er å ta kontakt med grunneier og kommunen. Morten Homme og Øyvind Frøytland tar denne saken.

Brokke Aktivitet har luftet ønske om skiløype inn Evardalen og videre mot Myklevann. Medlemmene som var på årsmøtet hadde ikke noe ønske om skiløype inn dalen.

Det er kommet et ønske til vellet om å stikke løype inn mot KOT sin løype mellom Svartenut og Øyuvsbu. Det var ingen oppgave som vellet kunne se at de har anledning til å ta på seg.

Vellet reagerer på økning i veiavgift med kr 100,-. Hvis dette ikke fører til at vedlikeholdet blir bedre, ønsker vellet å be om innsyn i regnskapet til vei styret.

Vellet har nå to aggregat til vannpumpen. Det settes opp en plakat over hvem de kan ringe, dersom det er noe galt med aggregatet. Ekstra aggregat blir oppbevart hos styret.

Skuter løype ned mot skitrekket som Knut Kristensen og Stig Trydal har sett på muligheten til, ser vanskelig ut. Det vil medføre alt for store kostnader til at vellet kan ta det som en av sine oppgaver. Traseen ble gått opp av Knut Kristensen umiddelbart etter møtet, og viste at siste delen ble svært vanskelig og medførte alt for store inngrep.

 

Ref.  Bibbi Hermansen

Etter årsmøtet var avsluttet ble det også tatt opp at det vil bli lagt lister over hvem som har betalt for tråkking inn i Evardalen til Knut Kristensen ut på nettsiden, Evardalen.com.

2 kommentarer til “Referat årsmøte Evardalen Vel”

  1. Et spørsmål. Sendes det ut regning på medlemskap i vellet,eller legges kontonr og kontingent ut her?

    1. Betalingsinformasjon vedrørende årskontingent til vellet blir lagt ut på denne siden, det blir ikke sendt ut giro til den enkelte. Dette sparer både tid og porto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.