Båt/fiske

Hei og takk for en flott påske!

Våren nærmer seg, og i det forbindelse har jeg et spørsmål ang båt i bergsøyetjørn og kråkelitjørn. Ser at det ligger noen båter der på sommeren, er det da slik at alle som har hytte kan legge ut en liten robåt, eller er det regler for dette? Og hvordan er eventuelt reglene når det gjelder fiske fra båt? Er det lov med oter osv?

 

På forhånd, takk!

2 kommentarer til “Båt/fiske”

  1. BRØYTING AV VEIEN INN TIL EVARDALEN I ÅR!!????

    Hører fra sikkert hold at veien ikke vil bli brøytet i år. Dette er et skikkelig tilbakeskritt for alle som elsker å være der i mai/juni. Ikke kan vi bruke bil eller scooter. Ikke alle er like spreke til å ta skiene fatt med sekk og det hele.
    Kan Velet gjøre noe her??Evt at alle går sammen og betaler en fast sum? Husker godt da vi ikke kunne kjøre inn før til St Hans. Blir en veldig kort sesong da.

  2. Jeg kan ikke svare helt på dette, men vet at fisken er satt ut. Oter er nok derfor ikke populært, men har sett mange som fisker og som også får fine fisk til tider på stang. Hvem som kan sette ut båt osv vet jeg ikke. Men det må vel noen kunne svare på her på siden ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.