Tråkkeavgift 2016 – underskudd

Hei !

Vi gikk dessverre med 9000 kr i minus på scooter-tråkking i år.
Hovedgrunn er at der er for lite antall betalende.
Vi vil nå ta saken opp i vel-styret for å vurdere hva som kan gjøres.
Finner vi ikke noen løsning på dette vil man muligens dessverre bli tvunget til å stoppe dette gode initiativet.
Mange husker sikkert hvordan det var før med meterhøye kuler i store deler av trasee, og vanskelige kjøreforhold i Jan/feb.


Vist noen har glemt dette for 2016 og ønsker å bidra for sesongen som var:

Småbruker; kr 300 Storbruker; kr 600

til kto.nr. 2890.12.55018

husk å merke med navn og adresse, gjerne fra hvilket hyttefelt.

9 kommentarer til “Tråkkeavgift 2016 – underskudd”

  1. Det er så utrolig dårlig gjort at folk ikke betaler for dette fine og viktige tiltaket. Har vært en trygghet å vite at traseen inn dalen var brøyta hver helg. Og ,det er jamen ikke store summen vi betaler.

  2. Hei

    Burde øke avgiften noe, jeg betaler gjerne litt mer for å beholde dette tiltaket!

    Nå vet ikke jeg hvor mange som er meldt inn I velet, men hadde det vært en ide å legge trøkkeavgift og vel avgift sammen?

  3. Det er trist at denne lille tråkkeavgiften ikke betales av de som benytter seg av oppkjørte fine skuterløyper hele vintersesongen.
    Vi er nå så heldige og har fått dette flotte tilbudet, så være med og betal, og gjør opp for deg i 2016.

  4. Har hørt rykter om at det kun er folk i Evardalen som betaler tråkkeavgift,og det fordi vi har egen Velforening. Men det kjøres jo løypemaskin inn til Raudetjønn og Myklevann også….betaler ikke scooterfolket for oppkjørte løyper der ??
    Noe må være galt her siden det er underskudd hvert år og folk som kjører scooter bare øker. Velforeningen i Evardalen kan ikke finansiere alt alene. Nå må alle hive seg på å betale sin del. Ikke store summen for å få fine løyper hver helg.

  5. Det er jo så krise… Håper det blir en løsning på dette… Hva med litt kortere periode, feks preppe de vanskeligste månedene. Bare ett forslag 🙂

    1. Vei inn til Evardalen er brøytet, men elendig brøyting. Jeg parkerte bilen der skiløypa krysser veien. Mye skuffing for å komme dit, selv med 4 hjulstrekk på bilen. Ble ski og beina resten av veien.

  6. Er det slutt med å fræse veien?. Det Høyres ut som noen he prøvd seg med ein F, traktor, siden vegen er ufremkomlig . En kann jo lure på om noen er i ferd med å spare seg til bake til hest og slede. HUSK,me alle må bidra for å ha det greit. Det koster litt pæning men alt blir møøøøe triveligare. Nå tenker eg skutertrase og heile pakka. Reidar Øvland. Evardalen

  7. Ok. Får håpe det hjelper med en uke til med smelting så det går å kjøre inn neste helg.

    Håper også alle støtter opp om å betale for seg både sommer og vinterstid. slik at vi kan beholde det gode tiltaket så vi kan komme oss greit inn på på sommeren og vinteren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.