Økning av veiavgift.

Var inne i dalen i helga,og på vei ut var jeg i betalingsbua.avgiften var økt til 100,-Kr for en tur,og 800,-Kr for sesong.økningen må jo skyldes at noen ikke betaler for seg.skjerpings folkens.

7 kommentarer til “Økning av veiavgift.”

  1. Ja her er sannsynligvis svaret på att der er mange ikke betalende. Resultatet av det er 100% økning på enkeltur,og ca 13% på årskort. Nei nå må alle hytteeigare gjøre opp for seg,sommer som vinter. Hvis ikke blir sommer kjøring h dyrt og skotertrasen historie. ReidarØvland

  2. Vi har vel sett det komme. For det første har folk lenge latt være å betale for turene de tar inn og ut om sommeren. Og tråkkeav giften etter nyttår er det tydeligvis få som betaler.
    Hadde de betalt vil æ tro at de hadde klistra på oblaten også.
    Husker godt turene på 70 og 80 tallet. Var et sant slit å være blant de første som kjørte inn i helgene. Mye fastkjøring og skoffing. Og måtte vente til langt uti juni før veien var farbar.
    Vi føler vel alle at det er dyrt å ha hytte inne i fjellet. Kjempe dyr avfallsavgift , vi scooter folket betaler brøytinga på Jarnsverk, betaler sommer og vinter for å komme til hytta. Men,blir i allefall mer rettferdig om alle betaler.
    Så til alle. Kjenn på å dra i flokk.

  3. Reidar Øvland.
    Gikk det an å kjøre helt inn,på sommerdekk??
    Inger Knutsen Tønne

  4. Det var ikke meg som var inne i Evardalen. Så det er eg ikke sikker på Inger K Tønne. Hilsen ReidarØvland

  5. Er det noen som vet om jeg kan skrive flere reistreringsnumre på sesongkortet for kjøring inn evardalen.? Har 3 biler så da blir jeg litt låst på hvilken bil jeg må bruke .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.